بازدید اشتراکی تیم نمایندگان معاونت آموزشی و مرکز تحقیقات هوش مصنوعی دانشگاه ایران و ارتش از حوزه هوش مصنوعی بیمارستان هاشمینژاد
بازدید تیم مشترکی متشکل از نمایندگان معاونت آموزشی و مرکز تحقیقات هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی ارتش به منظور ارزیابی ظرفیتها و چالشهای حوزه هوش مصنوعی بیمارستان هاشمینژاد انجام شد.

در این برنامه که به منظور ارزیابی ظرفیتها و چالشهای حوزه هوش مصنوعی بیمارستان هاشمینژاد و در راستای تحقق بیمارستان هوشمند برگزار شد، ابتدا رئیس بیمارستان هاشمی نژاد، به تشریح وضعیت فعلی بیمارستان در حوزه هوش مصنوعی، چالشهایی مانند طولانی بودن زمان ثبت اطلاعات بیماران، دشواری استفاده از اطلاعات برای تحقیقات، هزینه های بالای چاپ و پرینت گزارشات و... و همچنین استفاده از روش Voice to Text در بخش پرستاری اشاره کرد و اظهار امیدواری نمود که با بکارگیری AI علاوه بر کوتاه کردن زمان ثبت اطلاعات پزشکی و بهینه کردن هزینهها، کم شدن بار کاری رزیدنتها، خطاهای انسانی نیز به حداقل ممکن برسد.
دکتر کبیر با تأکید بر ضرورت هوشمندسازی بیمارستانها، به تحلیل پیشنیازها، چالشها، نقاط ضعف و قوت هوشمندسازی بیمارستانها پرداخت و بیمارستان هاشمی نژاد را گزینه مناسبی برای اجرای پایلوت هوشمندسازی دانست. همچنین بر این موضوع که پروژه کلان دیده شود و در قالب فازهای کوچکتر و گام به گام اجرا شود، تاکید کرد. ایشان این رویکرد را گامی مؤثر در جهت تحقق اهداف سند راهبردی هوش مصنوعی در حوزه های آموزش و درمان دانشگاه دانستند.
دکتر زالی دیجیتالی شدن فرآیندها را پیش نیاز هوشمندسازی برشمرده و بر شفافیت برنامه و نیازهای بیمارستان تاکید کرد.
در پایان نیز بازدیدی از بخش پرستاری انجام شد که در آن از روش Voice to Text استفاده میشود و مهندسین و کارشناسان حوزه به تشریح نتایج مثبت این سیستم در افزایش سرعت و صرفهجویی مالی پرداختند.
مقرر گردید کارگروهی تخصصی متشکل از اعضای کمیته هوش مصنوعی، مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ارتش با مشارکت فعال بیمارستان هاشمینژاد و دیگر صاحبنظران تشکیل گردد. این کارگروه موظف است در قالب یک کلانپروژه جامع، به تدوین دقیق ابعاد مختلف بیمارستان هوشمند شامل: نیازسنجی و اولویتبندی الزامات، شناسایی پیشنیازهای ساختاری و زیرساختی و طراحی فازهای اجرایی بپردازد. برنامهریزی شده است که این کلان پروژه با رویکردی گامبهگام و نظاممند به مرحله اجرا درآید تا تحولی اساسی در ارائه خدمات درمانی هوشمند ایجاد نماید.
کامنت