انتصاب دکتر علی کبیر بعنوان عضو شورای مشاوران حوزه معاونت آموزشی وزارت متبوع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ |
طی حکمی از سوی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، دکتر علی کبیر، عضو هیات علمی دانشگاه  علوم پزشکی ایران به عنوان عضو شورای مشاوران حوزه معاونت آموزشی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن انتصاب به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر علی کبیر
عضو محترم هیات علمی دانشگاه  علوم پزشکی ایران
نظام آموزش عالی سلامت در طول سالهای گذشته دستاوردهای کم‌نظیری را برای کشور به ارمغان آورده است که نتایج آن بر همگان مشهود است. مسلماً نگاهی جامع و رویکرد تحول‌گرا در این عرصه، می‌تواند منجر به ارتقای اثربخشی آموزش عالی سلامت و اعتلای سلامت در جامعه گردد. در این راستا بهره‌مندی از نظرات و پیشنهادهای صاحبنظران عرصه آموزش عالی سلامت زمینه اعتلای این حوزه را بیش از پیش فراهم خواهد نمود.
نظر به تعهد و تجربیات ارزشمند حضرتعالی، به عنوان عضو شورای مشاوران حوزه معاونت آموزشی منصوب می‌گردید تا با همکاری و تعامل با سایر اعضا در تحقق اهداف متعالی آموزش عالی سلامت همکاری جدی نمایید.
حضور فعال در جلسات و نشستهای شورا، ارائه ایده‌های نوآورانه و تحول‌گرایانه در عرصه آموزش عالی سلامت به ویژه در حیطه مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و تلاش در راستای ارتقای مراکز و مؤسسات آموزش عالی از طریق کمک به سیاستگذاری‌های مبتنی بر شواهد در این عرصه از جمله اقداماتی است که از اعضای شورای مشاوران انتظار می‌رود.
توفیق جنابعالی در راه اعتلا و توسعه آموزش علوم پزشکی کشور را  از خداوند متعال خواستارم.

دکتر علی اکبر حق دوست
معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 226 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر