• مرکز آموزش مجازی
  • فناوری اطلاعات

برگزاری نشست نمایندگان دانش پژوهی EDO های دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/12/18 |
دومین نشست نمایندگان دانش پژوهی دانشگاه در تاریخ ۱۲ اسفند ماه ۹۹ از ساعت ۹ الی ۱۱ به صورت مجازی برگزار شد. در ابتدای این نشست آقای دکتر سلطانی عربشاهی مدیر گروه آموزش پزشکی توضیحات مفصلی در خصوص حیطه یادددهی یادگیری و شیوه های نوین تدریس ارائه نمودند. پس از آن دکتر مرتضوی، مدیر دانش پژوهی، توضیحاتی در خصوص شرح وظایف نمایندگان دانش پژوهی، شیوه نامه طرح های نوآورانه و معرفی سایت دانش پژوهی آموزشی در دانشگاه، ارائه نمودند. در پایان نمایندگان دانش پژوهی حاضر مشکلات زیر مجموعه و سوالات خود در زمینه دانش پژوهی آموزشی را مطرح نمودند.
گفتنی است، برای توسعه طرح های نوآورانه و افزایش فرآیند های دانش پژوهی آموزشی در دانشگاه، نمایندگانی از هر یک از دفاتر توسعه آموزش انتخاب شده و آموزش های لازم به آنها ارائه شده و خواهد شد؛ تا با کمک ایشان این هدف در دانشگاه علوم پزشکی ایران محقق گردد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر