• مرکز آموزش مجازی

گرنت طرح های پژوهش در آموزش

| تاریخ ارسال: 1399/12/13 |
قابل توجه اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران
به اطلاع می رساند مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی در جهت حمایت از تمایز رسالت آکادمیک و نیل به مرجعیت علمی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور از طرح های پژوهش در آموزش مرتبط با پیاده سازی برنامه های مندرج در کتاب سبز مرجعیت علمی دانشگاه تا سقف ۲۵۰میلیون تومان حمایت می کند. لذا اساتید محترم می توانند حداکثر تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ فهرست عناوین طرح های پژوهش در آموزش مورد نظر خود را به همراه نام مجری و مبلغ مورد تقاضا به دفتر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه از طریق اتوماسیون ارسال فرمایند.
لازم به ذکر است ارسال اطلاعات مرتبط با کتاب سبز مرجعیت دانشگاه، شرط برخورداری از گرنت فوق محسوب می شود. همچنین تاکید می گردد این فرصت تحت هیچ شرایطی قابل تمدید نمی باشد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر