• مرکز آموزش مجازی
  • فناوری اطلاعات

فراخوان برگزاری سمینار سراسری مجازی آموزش علوم پزشکی و بحران کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/4/1 |
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و کارشناسان دانشگاه می رساند سمینار سراسری مجازی آموزش علوم پزشکی و بحران کرونا در روز پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۹ از ساعت ۸ الی ۱۳ برگزار می شود. شایان ذکر است این سمینار با حضور معاون محترم آموزشی وزارت و جمعی از صاحب نظران و متخصصان آموزش پزشکی و به منظور بررسی چالش ها و فرصت های آموزش علوم پزشکی در هنگامه بحران کرونا و تبادل تجربیات در مورد اقدامات انجام شده در این زمینه برگزار می شود.
علاقه مندان جهت شرکت در این سمینار مجازی می توانند به صورت مستقل از طریق نشانی  http://۲۰۲۰.ichpe.org/main-hall وارد تالار مجازی سمینار شوند. نرم افزار مورد استفاده برای ورود به سمینار Adobe connect می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی به آدرس www.ichpe.org مراجعه فرمایید.
جهت دریافت برنامه سمینار اینجا را کلیک فرمایید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 861 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر