• مرکز آموزش مجازی
  • فناوری اطلاعات

برگزاری اولین دفاع مجازی پایان نامه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/1/30 |
سیما هاشمی؛ دانشجوی دکتری پرستاری دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹ برای اولین بار در دانشکده پرستاری و مامایی بصورت مجازی از پایان نامه خود دفاع کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی- سیما هاشمی دانشجوی دکتری پرستاری ورودی مهر ۹۳ برای اولین بار بصورت مجازی از پایان نامه خود دفاع کرد. جلسه با حضور اساتید راهنما؛ دکتر محمدی و دکتر سیدفاطمی و ناظرین دکتر الحانی، دکتر جولایی، دکتر فراهانی، دکتر نیکبخت نصرآبادی و دکتر پیروی برگزار شد. وی به مدت دو ساعت  از رساله خود دفاع و سوگندنامه را قرائت کرد.
ایشان در پایان از اینکه در زمان شیوع بیماری کرونا، توانسته از طریق مجازی علاوه بر حفظ فاصله اجتماعی بدون طی مسافت طولانی به سهولت دفاع نماید؛ ابراز رضایت نمود.
به همین بهانه مصاحبه ای با دکتر سیما هاشمی انجام شده:
چقدر به رشته انتخابی تان علاقه داشتید؟
بسیار زیاد. یکی از رموز موفقیت و دلیل اصلی علاقه من به حرفه پرستاری، بهره مندی از محضر اساتید نمونه ام در دوران تحصیل بوده است. در این زمینه اولین استادی که به حق این حرفه را به ما معرفی نمودند و خود نیز خوش درخشیدند، استاد عزیزم سرکار خانم دکتر مریم حضرتی می باشند که در زمان تحصیل دوران کارشناسی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتخار شاگردی شان را داشتم.
تمرکز اصلی در پژوهش شما چه بوده است؟
موضوع پژوهش ما" تبیین فرآیند مراقبت خانواده محور در بیمارستان های آموزشی" بود. در کشورهای پیشرفته بیماران و اعضای خانواده نیز جزء تیم مراقبت از بیمار محسوب شده و در فرآیند مراقبت و تصمیم گیری بیماران مشارکت داده می شوند، با تجربه کار در تمامی بخش های بیمارستانی و دیدن مشکلات بیماران و اعضای خانواده شان از نزدیک، به نظرم رسید با تاکید بر فرهنگ غنی جامعه ما در این زمینه، اعضای خانواده قابلیت های خوبی دارند اما به دلیل یکسری محدودیت ها از توانمندی های افراد استفاده نمی شود. با وجود انجام مطالعات کمی متعدد در این مورد مطالعه کیفی انجام نشده بود لذا برآن شدیم تحقیقی با استفاده از روش تئوری پایه ای انجام دهیم تا بتوانیم ابهامات موجود در این زمینه را روشن و به سوا لات مهم در این زمینه پاسخ دهیم تا به بیماران بستری و اعضای خانواده شان کمک نماییم.
چه مقالاتی از پژوهش شما استخراج شده است؟ قسمتی از نتایج کار ما در مجله Revista Latinoamericana de Hipertensión  و مقاله دوم در مجلهJournal of Education and Health promotion  پذیرش شد.
چقدر این رشته در زندگی و حوزه ی کاری تان تاثیر داشته است؟
خوشبختانه رشته پرستاری یکی از جامع ترین رشته های علوم پزشکی است و پرستاران عضو اصلی تیم مراقبت می باشند. علاوه بر بهره مندی از این رشته در زندگی فردی ام با داشتن دو فرزند، حتی الامکان برای انتقال تجربیاتم به دانشجویان و سایر اقشار جامعه تلاش نموده ام.
چه توصیه ای برای دانشجویانی که در این رشته تحصیل می کنند دارید؟
از دانشجویان پرستاری خواهش می کنم در هر مقطع به روز باشند و علم افزایی نمایند تا بتوانند به بهترین شکل به بیماران و افراد سالم اجتماع خدمات مراقبتی، آموزشی و مشاوره ای ارائه دهند.
برنامه شما پس از فارغ التحصیلی چیست؟
بنده عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی شوشتر واقع در استان خوزستان می باشم و علاقه دارم علاوه بر ادامه فرآیند تدریس در رشته پرستاری، بتوانم با انجام تحقیقات مفید مشکلی از مشکلات بیماران و اعضای خانواده، پرستاران و سایر افراد جامعه را حل کنم و برای ارتقای دانش، نگرش و عملکرد تمامی افراد بخصوص دانشجویان و همکاران پرستارم تلاش نمایم.
سخن آخر؟
در پایان لازم می دانم از اساتید محترم راهنما جناب آقای دکتر نورالدین محمدی و سرکار خانم دکتر نعیمه سیدفاطمی و تمام اساتید و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران بخاطر زحمات بیشمار و راهنمایی من در مسیر پژوهش و اعضای خانواده ام بخاطر حمایت های بی نظیرشان در ایام تحصیل قدردانی و تشکر نمایم. آرزویم ارتقای حرفه گرانقدر پرستاری و کسب جایگاه مناسب در جامعه برای رفع مشکلات مردم است.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1436 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر