• منوی 8 (مخفی)

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دوره تکمیلی علوم آزمایشگاهی سال تحصیلی ۹۸-۹۷

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۵ |
ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در عرصه علم و آگاهی، بدینوسیله به اطلاع پذیرفته شدگان گرامی میرساند: ثبت نام به صورت حضوری از تاریخ ۱۶مهر۹۷ لغایت ۱۱۸مهر۹۷میباشد .
خواهشمند است جهت انجام فرایند ثبت نام با در دست داشتن مدارک ذیل در تاریخ های فوق الذکر به دانشگاه علوم پزشکی ایران- ساختمان ستاد مرکزی- طبقه دوم معاونت آموزشی- اداره تحصیلات تکمیلی- اتاق ۲۳۲ مراجعه نمائید. بدیهی است عدم مراجعه جهت ثبت نام در تاریخ های یاد شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
مدارک ثبت نام:
۱- شش قطعه عکس ۴×۳
۲- اصل و کپی شناسنامه (۲ سری از تمام صفحات)
۳- اصل و کپی کارت ملی
۴- مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان، ایثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).
۵- اصل و کپی دانشنامه دکتری تخصصی (Ph.D) و یا تخصص.

دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر