• منوی 8 (مخفی)

مصاحبه با شرکت کنندگان کارگاه سرآمدی در سایت معاونت آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه مصاحبه ای با دو نفر از اعضای هیئت علمی جدیدالورود شرکت کننده در مجموعه کارگاه های سرآمدی انجام داده است و نظر آنها را در ارتباط با کارگاه های مذکور جویا شده است.
  • لطفا خودتان را معرفی نمایید و بفرمایید که این کارگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟
دکتر فاطمه آزادی نیا هستم. از اعضای هیئت علمی جدید الورود دانشکده توانبخشی گروه اعضای مصنوعی. به نظر من این کارگاه بسیار مفید و ارزنده بود چراکه در این کارگاه به بسیاری از سوالاتی که برایمان از زمان شروع به کار تا کنون پیش آمده بود جواب داده شد. هم چنین سخنرانی معاون محترم آموزشی و سایرین برای ما بسیار راهگشا بود علی الخصوص که توصیه های لازم به اعضای هیئت علمی جدید الورود در تحقق و رسیدن به دانشگاه نسل سوم ارائه گردید.
آیا نکته ای به نظرتان می رسد که در مورد این کارگاه ها بیان کنید؟
بهتر است که برگزاری این کارگاه ها تداوم یابد؛ البته اگر زمان برگزاری این کارگاه ها به پیش از شروع ترم تحصیلی موکول شود اعضای هئت علمی استقبال بیشتری از آن خواهند داشت به دلیل مشغله کاری کمتری که در آن بازه زمانی دارند.
لطفا خودتان را معرفی نمایید و بفرمایید که این کارگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

دکتر پریسا بزرگزاد عضو هیئت علمی گروه پرستاری داخلی جراحی از دانشکده پرستاری و مامایی هستم. شرکت در این کارگاه برای من بسیار مثبت بود؛ مخصوصا که یک سردرگمی برای اعضای هیئت علمی جدیدالورود وجود داشت که با شرکت در این کارگاه این سردرگمی برطرف شد و راهنمایی های لازم در این کارگاه برای اعضای هیئت علمی جدیدالورود صورت گرفت.
این خیلی خوب است که این کارگاه با یک بازه زمانی از شروع به کار اعضای هیئت علمی جدیدالورود برگزار شد چون زمانیکه ما وارد عرصه ی کار شدیم، سوالات بسیاری برای ما پیش آمد که در این کارگاه جواب داده شد و بسیاری از مسائل مبهم برای ما روشن گردید و در نتیجه زمان برگزاری کارگاه یکی از نقاط مثبت آن بود. همچنین این کارگاه در آشنایی اعضای هیئت علمی با سیستم های سعاد و سما و... بسیار خوب عمل کرد، سخنرانی ها به صورت کلیدی و حاوی مطالب مهم بود که در آن نکات بسیار مفیدی مطرح گردید.
تهیه کننده: دکتر شهرزاد سراوانی
عکس: فرشاد پوررسول

دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر