• منوی 8 (مخفی)

انتصاب سرکار خانم دکتر بیتا مهروی به عنوان سرپرست دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱ |
طی حکمی دکتر بیتا مهروی به سرپرست دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.
متن حکم به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر بیتا مهروی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه

نظربه تعهد و سوابق ارزنده سرکار عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دبیرخانه استعدادهای درخشان حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می شوید.
از آنجا که در این دوره مدیریتی حرکت به سوی دانشگاه های هزاره سوم در سرلوحه اهداف و برنامه های دانشگاه قرار گرفته است، انتظار می رود در راستای تحقق این برنامه ها با بهره گیری از ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه مدیران و کارکنان خدوم آن مدیریت اهتمام ورزید.
توفیق روز افزون سرکار عالی را در پیشبرد هدف عالیه دانشگاه که همانا حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم و پاسخگویی اجتماعی است از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
معاون آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 242 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر