• منوی 8 (مخفی)

انتصاب جناب آقای دکتر بابک عشرتی به عنوان سرپرست مدیریت آموزش مداوم دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳۱ |
طی حکمی دکتر بابک عشرتی به سرپرست مدیریت آموزش مداوم حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.
متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر بابک عشرتی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه

با سلام و احترام؛
نظربه تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت آموزش مداوم حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می شوید.
از آنجا که در این دوره مدیریتی حرکت به سوی دانشگاه های هزاره سوم در سرلوحه اهداف و برنامه های دانشگاه قرار گرفته است، انتظار می رود در راستای تحقق این برنامه ها با بهره گیری از ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه مدیران و کارکنان خدوم آن مدیریت اهتمام ورزید.
توفیق روز افزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه که همانا حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم وپاسخگویی اجتماعی است از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
معاون آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 253 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر