• منوی 8 (مخفی)

قابل توجه پذیرفته شدگان سی وپنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی پزشکی سال ۱۳۹۷

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۹ |
باسلام و آرزوی توفیق الهی

پذیرفته شدگان محترم؛ مقتضی است از تاریخ۱۰شهریورماه۱۳۹۷ لغایت۲۱شهریورماه۱۳۹۷ برای تکمیل فرم ها و مدارک ثبت نامی زیر به سایت http://registration.iums.ac.ir مراجعه و نسبت به اسکن آنها اقدام فرمایند:
  * سند تعهد محضری قابل تهیه از سایت دفتر حقوقی دانشگاه  به آدرس http://legal.iums.ac.ir- فرمها
توجه:  ضامنین باید کارمند رسمی شاغل دولت باشد
ضمنا"حکم کارگزینی ضامنین به همراه سند تعهد محضری اسکن شود و احکام ضامنین  هنگام تحویل اصل سند تعهد محضری در تاریخهای مقرر ارائه گردد.

شرایط ضامنین به شرح ذیل میباشد:
 ۱- ضامنین می بایست کارمند رسمی قطعی شاغل دولت باشند.
۲- سابقه خدمت ضامنین می بایست زیر ۲۰ سال باشد.
۳- ضمانت کارکنان شرکتهای سهامی خاص و بازنشستگان و نیروهای مسلح و ... قابل قبول نمی باشد.

*فرمهای ثبت نامی   ۱۱ - ۴-۳-۲-۱   و فرم گزینش
  *تصویر پایان طرح یا معافیت از طرح نیروی انسانی (پایان ضریب کا) و یا گواهی مبنی براتمام تعهدات قانونی تا ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۷صادرشده از معاونت درمان یا مرکز امور هیات علمی وزارت متبوع برای کسانی که به صورت مشروط ثبت نام می نمایند.
  * شناسنامه(ازتمام صفحات)
کارت ملی (پشت و رو )
*عکس ۳.۴
  * نامه از محل استخدام مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل
  *تسویه حساب صندوق رفاه
  *رونوشت حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای کارکنان
  * مدرکی دال برداشتن دانشنامه تخصصی
  *فرم تعهد مبنی بر عدم مغایرت مندرجات با اصل مدارک
  * کارت پایان یا معافیت از خدمت نظام وظیفه برای آقایان ( پشت و رو )

نکات مهم
-درخصوص اطلاع از امکانات رفاهی (خوابگاه ، وام، تغذیه و ...)به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه مراجعه فرمایند.
 - هنگام ثبت نام اینترنتی درصورت مشاهده پیام مدارک ناقص می باشد باید سریعا" نسبت به رفع نقص اقدام نمائید
  -ضمنا شما عزیزان می توانید در صورت لزوم در ساعات اداری (۸ الی ۱۵) با شماره تلفنهای ۸۶۷۰۲۲۱۸(قسمت ثبت نام) و ۸۶۷۰۲۲۱۷ (قسمت رایانه و فنی) تماس حاصل نمایید.
  *جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سند تعهد محضری با شماره تماس ۸۶۷۰۲۴۱۶   دفتر حقوقی  دانشگاه  تماس حاصل فرمائید.
توجه : پذیرفته شدگان محترم پس از انجام ثبت نام اینترنتی  و دریافت پیام تاییدیه موقت ثبت نام به منظور اتمام مراحل ثبت نام ، میبایست  اصل سند تعهد محضری (به همراه احکام ضامنین ) را در تاریخ ۲۱/۷/۹۷ لغایت ۲۵/۷/۹۷ در ساعات اداری ( ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر) به آدرس بزرگراه همت - ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران اداره دستیاری  طبقه ۲ - اتاق ۲۱۸ ارائه نمایند
** بدیهی است صدور معرفی نامه جهت شروع دوره دستیاری منوط به دریافت اصل سند تعهد محضری میباشد

** پذیرفته شدگان محترم میبایست قبل از ورود به بخشهای آموزشی جهت اطلاع از تاریخ جلسه معارفه گروهها ، کلاسهای توجیهی ،  کوریکلومهای آموزشی ، آیین نامه ها و دستورالعمل های آزمون ها و آخرین اخبار دانشکده پزشکی و ....  به سایت دانشکده پزشکی به آدرس  :
http://fmd.iums.ac.ir    و یا به سایت : دانشگاه علوم پزشکی ایران/ دانشکده پزشکی /منواصلی/ معاونتها/ معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی مراجعه نمایند
*** پذیرفته شدگان درصورت نیاز به  اطلاعات  بیشتر با شماره ۸۶۷۰۲۲۱۸  اداره تخصصی دانشگاه  تماس حاصل فرمایند.
 توجه :  پذیرفته شدگان هنگام مراجعه به گروه های مربوطه (۱/۷/۹۷) تصویر شناسنامه کارت ملی کارت پایان خدمت ۲ قطعه عکس- همراه داشته باشند.

کلیه پذیرفته شدگان بر اساس سهمیه قبولی فرم  تعهد محضری را  از سایت دفتر حقوقی دانشگاه  به آدرس       http://legal.iums.ac.ir   - فرمها    تهیه نمایند.
  فرم های ثبت نام
*سند تعهد محضری(قابل تهیه از سایت دفتر حقوقی دانشگاه  به آدرس http://legal.iums.ac.ir - فرمها  )
فرم شماره ۱  (فرم شناسنامه دستیاران)
  فرم شماره ۲  (تعهد کارمندی)
  فرم شماره ۳ (فرم اعلام انصراف از ثبت نام جهت شروع دوره  پس از اسکن از طریق سامانه ثبت نام یا نمابر به شماره  ۸۶۷۰۲۲۲۴ )

فرم شماره ۴ ( صحت مدارک)
فرم شماره ۱۱ (فرم اخذ تعهد مبنی بر ارائه مقاله در هنگام ثبت نام جهت آزمون دانشنامه فوق تخصصی با توجه به مصوبات مورخ ۸/۲/۹۴ شورای آموزشی دانشگاه)
فرم  گزینش فوق تخصص

مدارک مورد نیازدستیاران دوره فوق تخصص جهت ارائه به هسته تحقیق و نظردهی
* فرم مشخصات گزینش دانشجو :
خواهشمند است قبل از تکمیل فرم  پرسشنامه (فرم  گزینش فوق تخصص) به نکات ذیل توجه فرمائید.
  الف)فرم مشخصات گزینش دانشجو شامل دوصفحه می باشد که بایستی بند بند آن مطالعه شود، سپس خوانا و بدون خط خوردگی تکمیل گردد، چنانچه بندی از فرم شامل داوطلب نمی باشد حتما" با خط تیره مشخص گردد.
 ب)آدرس معرفها و شماره تلفن تماس با آنها بصورت دقیق و خوانا مکتوب گردد.
ج) ثبت یک شماره تلفن ثابت به همراه کد شهرستان مورد نظر ثبت شماره تلفن همراه داوطلب - ثبت یک شماره تلفن همراه، مربوط به یکی از اعضاء خانواده جهت تماس فوری و اضطراری در قسمت مخصوص در انتهای فرم مشخصات الزامی است.
*افرادی که یکی از بندهای «د» یا «ذ» یا «ر» شامل حالشان میشود، بایستی جهت ارائه اصل مدارک ، در تاریخ هماهنگ شده توسط کارشناس این واحد، بعد از تکمیل نهایی، به صورت حضوری به هسته تحقیق و نظردهی دانشگاه مراجعه نماید.
د- ارائه اصل یا کپی حکم کارگزینی ممهور به مهر کارگزینی ، (فقط ویژه کارمندان رسمی آزمایشی یا رسمی- قطعی )
ذ- ارائه اصل آخرین فیش حقوقی جهت پرسنل ارتش و معرفی نامه از ارتش جهت ادامه تحصیل.
ر-پرسنل رسمی سپاه میتوانند نامه معرفی به عنوان کارمند رسمی از سوی سپاه ارائه نمایند.
نکته مهم و ضروری :
از آنجائیکه دریافت حقوق ومزایای دوره دستیاری منوط به اعلام نظرمثبت از سوی این واحد می باشد، لذا داوطلبان می بایست بعد از تکمیل فرم مشخصات و الصاق یک قطعه عکس ۳x۴ در محل مربوط روی فرم و اسکن آن،  اصل مدارک گزینش که شامل ( فرم مشخصات به همراه ۴ قطعه عکس ۳x۴ و موارد خواسته شده در بند «د»، «ذ» ، «ر» در صورتیکه شامل حالشان می شود) را در تایخ ۲۵/۶/۹۷   به صورت حضوری به آدرس تهران بین بزرگراههای شهید شیخ فضل اله نوری و شهید چمران ضلع جنوبی همت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران ساختمان ستاد مرکز طبقه دوم اتاق ۲۴۳ هسته تحقیق و نظردهی تحویل نمایند.
چنانچه هر گونه سئوال درخصوص مراحل تکمیل فرم مشخصات ویژه گزینش  وجود دارد با شماره تلفن  ۸۶۷۰۲۲۴۳ خانم مطلق تماس بگیرد. در خصوص مابقی مراحل ثبت نام از کارشناسان مربوطه سئوال بفرمائید.

هسته تحقیق و نظردهی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 1383 بار   |   دفعات چاپ: 221 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر