• منوی 8 (مخفی)

بررسی مسائل و مشکلات دانشکده ها در نشست ریاست دانشگاه، معاون آموزشی،معاون پژوهشی،روسا و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۴ |
ریاست دانشگاه: حرکت به سمت دانشگاه­های نسل سوم با داشتن تعلق سازمانی و اعتقاد راسخ میسر خواهد شد
نشست ریاست دانشگاه، معاونین آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه با رؤسا و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده ها با هدف بررسی مسائل و مشکلات دانشکده ها در روز سه شنبه مورخ ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ در سالن شورای ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه با گفتن خیر مقدم به اعضای حاضر در جلسه، مطالبی در خصوص حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه های نسل سوم بیان کرد و گفت سعی بر این است که به زودی زیرساخت های حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم تکمیل شود. دکتر ناصری پور افزود تغییر زمینه فرهنگی برای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم لازم است لذا محتواهایی در قالب آموزش ضمن خدمت کارکنان و کارگاه های توانمندسازی اساتید تهیه شده است و پژوهش های لازم برای این حرکت نیز انجام شده است.
دکتر ناصری پور تصریح کرد که حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم با داشتن تعلق سازمانی و اعتقاد راسخ میسر خواهد شد. وی از اساتید حاضر در جلسه خواست که با داشتن فکر نو که همان حرکت دانشگاه از نسل دوم به سوم است در ارتقای دانشگاه سهیم شوند و افزود رسیدن به جایگاه واقعی دانشگاه صرف وقت، تلاش و همکاری اعضای هیئت علمی، و قدم برداشتن آنان در این راه را می­طلبد؛ لذا انتظار ما از روسای دانشکده این است که با شایسته سالاری و حفظ حرمت افراد مسئولیت های اجرایی و علمی را به افراد شایسته واگذار کنند.
رئیس دانشگاه در این جلسه نوید داد که دانشجویان و اعضای هیئت علمی که فعالیت هایی در ارتباط با تولید محصول و خلق ثروت داشته باشند با توجه به شاخص ها و معیارهای مربوطه تشویق خواهند شد. وی اضافه کرد زمینه ها و پتانسیل های حرکت اعضای هیئت علمی در آیین نامه های ارتقا دیده شده است.
دکتر ناصری پور همچنین بر مقوله بین الملل سازی تاکید کرد و گفت مقوله بین الملل سازی دانشگاه باید علاوه بر سطح ستادی در سطوح دانشکده ها نیز انجام گیرد.
وی جداسازی حوزه معاونت بین الملل از پردیس بین الملل را اقدامی مهم در راستای بین الملل سازی دانشگاه دانست و گفت همه باید به فکر ارتقای کیفیت آموزش و افزایش ظرفیت برای دانشجویان بین الملل و دانشجویان شهریه پرداز باشیم و ساختارهای موجود در این زمینه را اصلاح کنیم.
رئیس دانشگاه به برداشتن حصار و مرز بین گروه های آموزشی و مراکز تحقیقات تاکید کرد و گفت یکی از راهکارهای رسیدن به دانشگاه نسل سوم برداشتن همین مرزها می باشد. وی ادامه داد همکاری های بین گروهی و بین بخشی باعث ارتقای دانشگاه می گردد به همین جهت روسای دانشکده ها باید بر بهره برداری حداکثری از امکانات گروه ها توسط سایر گروه ها نظارت داشته باشند به گونه ای که استفاده از این امکانات را برای سایر دانشجویان همین دانشگاه تسهیل نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست از روسا و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده ها درخواست کرد که با ایجاد زیرساخت های لازم به سمت اجتماعی شدن مقوله سلامت در جامعه تحت پوشش قدم های موثری بردارند.
دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری در این جلسه ضمن ارائه گزارشی در خصوص اهداف، شاخص ها و استراتژی های دانشگاه مبنی بر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، اهداف کلان آینده دانشگاه را برشمرد و تصریح کرد پژوهش ها باید به سمت نیاز به دانش و نیاز مخاطب پیش برود که در همین راستا اهداف اختصاصی و شاخص های آن به دانشکده ها اعلام شده است و مدیران گروه باید بر اساس اهداف و استراتژیهای اعلام شده برای ارتقای گروه و ارتقای دانشگاه تلاش کنند و رقابت سالم داشته باشند.
دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه به نکات ذیل تاکید موکد کرد:
  • همکاری دانشکده ها با مراکز آموزشی درمانی به نحوی که دانشکده ها از پتانسیل های بالینی استفاده بهینه داشته باشند
  • پایبندی به تفاهم نامه های تنظیم شده برای دانشکده ها و التزام دو طرف برای اجرای آنها
  • بازنگری رشته های آموزشی متناسب با بازار کار
  • ایجاد رشته های بین رشته ای که تقاضای آن در بازار کار در سطوح بالایی قرار دارد
  • توجه به دفاتر توسعه در دانشکده ها و گماشتن اعضای هیئت علمی و کارشناسان با انگیزه به این دفاتر
  • جذب فارغ التحصیلان دانشگاه بر اساس معیارهای مبتنی بر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم به عنوان نیروهای تعهداتی
  • توجه به آموزش هایی با کیفیت بالا ولی مقرون به صرفه مانند گسترش ظرفیت دانشجویان شهریه پرداز و یا برگزاری دوره های آموزش مجازی
در پایان اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات، راهکارها و نقطه نظرات خود را بر اساس اهداف جلسه بیان کردند.

دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر