افتتاح آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی توسط معاون آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
افتتاح آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی توسط معاون آموزشی دانشگاه
دکتر کوهپایه زاده به همراه مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در روز شنبه مورخ ۱۶ تیر ۹۷ از دانشکده طب ایرانی بازدید کرد و نشست های جداگانه ای با دانشجویان و اعضای هیئت علمی برگزار کرد.
در جلسه هم اندیشی معاون آموزشی دانشگاه با دانشجویان دانشکده طب ایرانی، دانشجویان به بیان
خواسته­ های خود در ارتباط با تخصیص درصدی از مجلات دانشگاه علوم پزشکی ایران به چاپ مقالات طب ایرانی شدند. فراهم شدن زمینه برای نمونه گیری های بالینی در بیمارستان ها، فراهم شدن زمینه همکاری طب ایرانی با سایر رشته های بالینی و فراهم شدن زمینه برای انتشار محتواهای آموزشی طب ایرانی توسط دانشجویان به مخاطبان به منظور ارتقای کیفیت سلامت جامعه از دیگر مطالبات این دانشجویان بود.
معاون آموزشی دانشگاه در جلسه هم اندیشی با دانشجویان این دانشکده گفت: با فعال شدن کلینیک های طب ایرانی در مراکز آموزش درمانی تابعه و دعوت به همکاری های پژوهشی از اساتید منتخب رشته های دیگر که به طب سنتی علاقه مند هستند؛ می توان مشکلات همکاری های بین رشته ای را برطرف نمود.
همچنین دکتر کوهپایه زاده  در مورد شیوه اختصاص بودجه به پایان نامه و کاهش زمان برای تصویب پروپوزال ها توضیح داد و افزود تلاش دانشگاه این است که دانشجویان در این روند معطل نمانند و این فرایند به سرعت انجام پذیرد.
دکتر نجومی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه در این جلسه به دانشجویان اعلام کرد که مرکز رشد دانشگاه از ایده های دانشجویان در زمینه های پژوهشی استقبال می کند و به دانشجویان این امکان را می دهد تا نتایج پژوهشی ایده های خود را به بهره برداری برسانند.
در این بازدید دکتر کوهپایه زاده در جلسه هم اندیشی که با اعضای هیئت علمی دانشکده طب ایرانی برگزار شده بود گفت: انتشار مطالب طب ایرانی و سنتی در جامعه موضوعی فرهنگی است که با هماهنگی سایر قسمت های دانشگاه قابل انجام است. وی به آموزش طب ایرانی به صورت دوره های آموزش مداوم، دوره های ضمن خدمت پزشکان، کارگاه های توانمندسازی اعضای هیئت علمی، دوره های مدرسه های تابستانه برای دانشجویان و تهیه پکیج های الکترونیکی برای درج در سایت با توجه به تنوع مخاطبان طب ایرانی تاکید کرد.
دکتر امینی بهبهانی مدیر گروه طب ایرانی گفت چاپ مقالات در حوزه طب ایرانی به معضلی جدی برای دانشجویان این رشته تبدیل شده است که از معاون آموزشی دانشگاه می خواهیم که در این زمینه تسهیلاتی اندیشه شود.
دکتر کوهپایه زاده در خصوص روند چاپ مقالات طب ایرانی پاسخ داد که همیشه محدودیت هایی برای چاپ مقالات در رشته هایی که بومی است وجود داشته است که با تقویت متدولوژی و انجام مکاتبات لازم با معاونت پژوهشی دانشگاه و در صورت لزوم با وزارتخانه، سعی خواهیم کرد که برای چاپ آنها ملاحظاتی در نظر بگیریم.
در این بازدید آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی توسط دکتر کوهپایه زاده افتتاح شد. دکتر کوهپایه زاده در مراسم افتتاح این آزمایشگاه برای کسانی که در راه اندازی این آزمایشگاه زحمت کشیدند و کسانی که برای نگهداری آن تلاش خواهند کرد آرزوی سلامتی کرد و گفت وجود این آزمایشگاه برای انجام پژوهش های کاربردی با هدف حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و تولید ارزش و ثروت بسیار مثمرالثمر می باشد.
در این مراسم دکتر امید صادقی مسئول آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی به توضیح و تشریح قسمت های مختلف این آزمایشگاه پرداخت. وی گفت آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی شامل چهار آزمایشگاه ساخت داروهای جالینوسی، آزمایشگاه مهارتی مفردات طب ایرانی، آزمایشگاه طراحی و توسعه فراورده های طبیعی و آزمایشگاه تجزیه شیمیایی و کنترل کیفیت است.
دکتر علی قبادی مسئول هدف از ایجاد آزمایشگاه مهارتی مفردات طب ایرانی را آشنایی با گیاهان دارویی طب ایرانی، آشنایی با داروهای معدنی طب ایرانی، آشنایی با خواص ارگانولپتیک داروها و آموزش ارزیابی خصوصیات میکروسکوپی داروها برشمرد.
 همچنین دکتر کوهپایه زاده و هیئت همراه در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی از فراورده ها و مقالاتی که محصول پایان نامه های دانشکده طب ایرانی بود دیدن کردند.

دفعات مشاهده: 411 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر