برگزاری کارگاه اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
کارگاه کشوری  آموزشی TOT  خود ارزیابی مبتنی بر استاندارد های ملی دوره پزشکی عمومی روز شنبه مورخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ با شرکت ۱۱۰ نفر از نمایندگان محترم کلان مناطق با همکاری دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایران و مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی تهران و اصفهان در مرکز همایش های بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار گردید.
 کارگاه با خوش آمد گویی خانم دکتر مرضیه نجومی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه آغاز گردید. جناب آقای دکتر حمید هنر پیشه به بیان انتظارات دبیر خانه شورای آموزش پزشکی عمومی از دانشکده ها  در جهت اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی پرداختند.  سپس مباحثی در خصوص کلیات اعتبار بخشی ، خود ارزیابی و آشنایی با استانداردهای ملی برنامه پزشکی عمومی توسط اساتید بزرگوار، آقای دکتر عظیم میرزا زاده ، آقای دکتر علی بیداری و خانم دکتررقیه گندمکار بیان گردید.
 در ادامه سرکار خانم دکتر نیکو یمانی نیز درخصوص ساختار و فرایند اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی و فرم های خود ارزیابی مطالبی ارائه فرمودند. پس از انجام کارگروهی توسط هشت گروه از نمایندگان کلان مناطق، استاد گرانقدر جناب آقای دکتر حمید هنر پیشه جمع بندی مطالب ارائه شده و پاسخ به پرسش های مطرح شده پرداختند.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر