بازدید معاون آموزشی دانشگاه از پردیس بین­الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۹ |
بازدید معاون آموزشی دانشگاه از پردیس بین­الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران
معاون آموزشی دانشگاه با جمعی از مدیران حوزه معاونت آموزشی در روز شنبه مورخ ۸  اردیبهشت ۱۳۹۷ از پردیس بین­الملل دانشگاه بازدید کردند.
در این برنامه دکتر کوهپایه­زاده معاون آموزشی دانشگاه به همراه دکتر مظاهری نژاد مدیر امور هیئت علمی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر کبیر مدیر آموزش مداوم، مهندس تاجفر مشاور معاون آموزشی دانشگاه و دکتر سودابه وطن­خواه مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی از پردیس بین­الملل دانشگاه بازدید کردند و از نزدیک با نقاط قوت و پتانسیل­های آن و هم­چنین مشکلات آن آشنا شدند. هم­چنین در این برنامه، نشستی با دکتر مقتدایی سرپرست پردیس بین­الملل، دکتر احمدی معاون آموزشی آن، دکتر شریفی سرپرست امور آموزشی، دکتر جنابی معاون دانشجویی و فرهنگی و اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی پردیس بین­الملل برگزار شد. در این نشست دکتر مقتدایی ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به معاون آموزشی دانشگاه و هیئت همراه، به بیان مشکلات این پردیس پرداخت.
سرپرست پردیس بین­الملل گفت در راستای حرکت دانشگاه­ها به سمت دانشگاه نسل سوم بحث بین­الملل سازی یکی از عمده­ترین بحث­ها می­باشد که متاسفانه این حوزه از لحاظ فضای فیزیکی، امکانات و تجهیزات سخت­افزاری و آزمایشگاهی و نیروی انسانی اعم از هیئت علمی و کارکنان نسبت به سایر قسمت­های دانشگاه قدری عقب تر می­باشد که در تلاش هستیم تا بتوانیم دانشکده داروسازی را با توجه به نوپا بودن آن، از لحاظ تکمیل کادر هیئت علمی و کارکنان و تجهیز فضای آن به شکل واقعی دانشکده درآوریم به نحوی که قابلیت تربیت دانشجو را داشته باشد.
دکتر مقتدایی خواستار انعطاف­پذیری حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در نحوه ثبت نام خارج از زمانبندی مقرر، برای دانشجویان بین­الملل به دلیل عدم سرگردانی این دانشجویان شد و افزود دانشجویان بین­الملل تا شماره دانشجویی نداشته باشند نمی­توانند از سایر امکانات دانشگاه از قبیل خوابگاه استفاده کنند.
سرپرست پردیس بین­الملل یکی از مشکلات اعضای هیئت علمی آن را بحث تمام وقتی آنان دانست و خواستار شفاف شدن ردیف اعضای هیئت علمی شد. دکتر مقتدایی بر انعطاف­پذیری کوریکولوم­های درسی تاکید کرد و اضافه کرد که گذراندن دوره­های تکمیلی کوتاه مدت برای دانشجویان بین­الملل که از سایر کشورها می­آیند ضرورتی انکارناپذیر است.
دکتر کوهپایه­زاده در پاسخ، این­گونه نشست­ها را باعث افتخار دانشگاه دانست و اظهار کرد مشکلات پردیس بین­الملل مخصوصا از لحاظ تشکیلات اداری برای اعضای هیئت علمی، بیشتر از حد معمول مشکلات سایر قسمت­های دانشگاه می­باشد و متاسفانه محل ردیف کسانی که در فراخوان اعضای هیئت علمی پذیرفته شده­اند متمرکز نیست که نیاز به کارشناسی و پیگیری از حوزه معاونت توسعه دارد چرا که شفاف شدن ردیف استخدامی، آینده­ی روشنی برای دانشکده داروسازی و تشکیل گروه­های مرتبط در آن دانشکده به دنبال خواهد داشت و به این ترتیب شاهد تیم تکنیکال و پاسخگو  برای آموزش رشته­ی داروسازی خواهیم بود.
معاون آموزشی دانشگاه اضافه کرد با مشخص کردن کارشناس مسئول در معاونت آموزشی دانشگاه برای پیگیری مسائل رفاهی و تشکیلات اداری اعضای هیئت علمی، روند رسیدگی به این مسائل را تسریع خواهد کرد. وی بیان کرد با افزایش سهمیه دانشکده داروسازی در خرید تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی در نمایشگاه­های داخلی و خارجی تا حدودی بتوان کمبود تجهیزات آزمایشی دانشکده را رفع کرد. دکتر
کوهپایه­زاده از سرپرست پردیس بین­الملل خواست که در اسرع وقت تفاهم نامه­ای بین معاونت آموزشی و پردیس بین­الملل تدوین نماید چرا که دیدن این مسائل در تفاهم نامه، تعهدآور است و از سلیقه­ای عمل کردن در کارها جلوگیری خواهد شد و باعث می­شود که هر کسی که در این جایگاه­ها قرار بگیرد ملزم به اجرای آن شود.
معاون آموزشی اظهار کرد سیاست گذاری پردیس بین­الملل در راستای دانشگاه نسل سوم، آموزش و تربیت نیروی انسانی بین­الملل است و سعی داریم که دوره­­هایی با همکاری دانشگاه­های معتبر با هدف بین­الملل سازیِ آموزش برگزار کنیم که گواهی­های پایان دوره آن به امضای مشترک دو دانشگاه برسد.
اعضای هیئت علمی در مورد زبان برگزاری آزمون جامع برای دانشجویان بین­الملل خواستار شفاف سازی شدند که مقرر شد پس از طرح در شورای آموزشی دانشگاه و رایزنی با دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی، زبان برگزاری آزمون به اطلاع اعضای هیئت علمی و دانشجویان بین­الملل رسانده شود.
در مورد اعطای طرح تمام وقتی اعضای دانشکده داروسازی دکتر مظاهری توضیحات مبسوطی را بیان کرد و مقرر شد که دکتر احمد احمدی پیگیر این موضوع در شورای آموزشی دانشگاه باشند تا با بازبینی و یا اصلاح مصوبات، بتوان طرح تمام وقتی را برای  اعضای هیئت علمی پردیس بین­الملل اجرا کرد.
 دکتر کوهپایه زاده در این جلسه­ی هم­اندیشی بیان کرد که نوپا بودن دانشکده داروسازی دارای معایب و محاسنی می­باشد که ما امید داریم که اعضای هیئت علمی نقاط مثبت آن را بیشتر از نقاط منفی آن ببینند. معاون آموزشی دانشگاه اضافه کرد که در یک سیستم دانشگاه ما نباید نگاه جزیره­ای به مسائل و مشکلات داشته باشیم بلکه باید معیارهایی برای ارتقا و بهبود وضعیت اعضای هیئت علمی وضع شود که هر فردی از اعضای هیئت علمی دارای آن معیارها بود گرفتار زمان و سیکل­های روتین نگردد و بتواند سریع­تر پله­های ترقی را طی کند. معاون آموزشی دانشگاه بیان کرد که در دانشگاه­های نسل سوم این انعطاف­پذیری وجود دارد که اعضای هیئت علمی نخبه و نوآور منتظر زمان و درگیر روزمرگی نشوند چرا که آنان تلاش بسیاری کردند و با عملکردشان خود را به دیگران شناسانده ­اند.

دفعات مشاهده: 468 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر