دیدار نوروزی معاون محترم آموزشی دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارمندان و پرسنل حوزه آموزش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۸ |
آقای دکتر کوهپایه­ زاده معاون محترم آموزشی دانشگاه در روز شنبه مورخ ۱۸/۱/۹۷ در ساعت ۸:۳۰ در دفتر معاونت آموزشی با اعضای هیئت علمی، کارمندان و پرسنل حوزه آموزش دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار آقای دکتر کوهپایه­زاده پس از تبریک سال نو و تشکر از اعضای حاضر در جلسه به دلیل زحمات سال گذشته، معاونت آموزشی را یک خانواده بزرگ برشمردند که مسئولیتی سنگین در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دارد و اظهار کردند که این حرکت با تحول در آموزش میسر خواهد شد.
ایشان بیان داشتند که اهداف حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برگرفته از توانایی­ها و توانمندی­های پرسنل این حوزه اعم از اعضای هیئت علمی و کارشناسان آن می­باشد و خواستار این بودند که پرسنل همراه با اهداف دانشگاه تلاش و حرکت نمایند تا بتوانیم در کشور و منطقه به مقام شایسته­ای برسیم. ایشان گفتند که از خلاقیت و پیشنهادات و نظرات کارکنان حوزه معاونت آموزشی استقبال خواهند کرد و در دوره های زمانی متفاوت از بهترین ایده­ها و پیشنهادات قدردانی خواهد شد.
دکتر کوهپایه­زاده بهره وری از مدیریت الکترونیک در فرایندهای اداری را باعث افزایش سرعت عملکرد و شفافیت بیشتر دانستند که خود موجب می­شود که شاخص­های هزینه اثربخشی بهبود یابد. ایشان در پایان جلسه پس از شنیدن نظرات کارشناسان و اعضای هیئت علمی، برای همگی سلامتی و موفقیت در کارها را از خداوند بزرگ خواستار شدند.

دفعات مشاهده: 259 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر