جلسه تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه با حضور دکتر ناصری پور برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۴ |
جلسه تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه  روز سه شنبه مورخ ۳ بهمن ماه  با حضور رییس دانشگاه در سالن آمفی تئاتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جلسه تکریم و معارفه دکترسید کامران سلطانی عربشاهی معاون سابق آموزشی و دکتر جلیل کوهپایه زاده معاون جدید دانشگاه روز سه شنبه ۳ بهمن ماه با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ،  حاج آقا عیسوی رییس  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین ، روسای مراکز آموزش و درمانی ، اعضای هیئت علمی و جمعی از پرسنل برگزار شد.
در این مراسم دکتر ناصری پور ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س)  وروز پرستار عنوان داشت: یکی از راهکارهای دانشگاه برای حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم ، داشتن مدیریت درون زا و بهره بردن از نسل جوان و توسعه جانشین پروری در مدیریت سازمانی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: دکتر سلطانی یکی از اساتید با سابقه طولانی خدمت در دانشگاه علوم پزشکی ایران است که تا امروز همکاری خود را با دانشگاه ادامه داده است و از این به بعد هم به عنوان مشاور عالی ریاست دانشگاه در امور آموزشی همراه ما می باشد. ما هم قدردان زحمات افرادی هستیم که برای ارتقا سطح کیفی دانشگاه به ما کمک می نمایند.
همچنین دکتر کوهپایه زاده هم توانمندی بسیاری دارد و با توجه به سوابق کاری سازنده ایشان ، به عنوان بهترین گزینه برای معاونت آموزشی می باشد.
ایشان  گروه آموزشی را به عنوان یکی از گروههای قوی و مهم برای رسیدن به جایگاه دانشگاه هزاره سوم برشمرد.
وی گفت: آنچه مهم است در تغییر پست  و مسئولیت ها ، چگونه رفتار کنیم و چقدر تغییر مثبت ایجاد نماییم.
دکتر ناصری پور از زحمات دکتر سلطانی در زمان تصدی پست معاون آموزشی تشکر کرد و برای دکتر کوهپایه زاده آرزوی توفیق نمود و افزود: در راستای تحقق اهداف دانشگاه ، امیدوارم دکتر کوهپایه زاده تمام تلاش خود را در زمینه ارتقاء سطح آموزشی بکار برد و به صندلی آموزش دانشگاه اعتبار بخشد.
سپس دکتر سلطانی معاون سابق آموزشی دانشگاه اظهار کرد: در طول دوران خدمتم در دانشگاه شاهد فراز و نشیب بسیاری بودم.
وی افزود: در سالهای اخیر بخش آموزش و پژوهش بیشتر مورد توجه بوده است و این نیاز به نیروی جوان برای پذیرش مسئولیت را می طلبد.
دکتر سلطانی از دکتر کوهپایه زاده به عنوان پاره تن خود یاد کرد و ادامه داد: ایشان در تمام بخشها (آموزش، پژوهش، درمان و بهداشت) نقش فعال دارد .
ایشان ضمن اعلام حمایت  خود از سرپرست جدید معاون آموزشی خاطر نشان کرد: روسای دانشکده ها باید با توجه به میزان توانمندی و اعتبار خود ، اهداف پیشرو را پیگیری نمایند.
 همچنین بر انسجام و یکپارچگی بین تمام اعضای خانواده دانشگاه تاکید و بیان داشت : همه اساتید ،کارکنان و دانشجویان  باید حمایت و پشتیبانی خود  از ریاست دانشگاه در راه رسیدن به اهداف والا اعلام نمایند.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده گفت: خدا را شاکر هستم که این فرصت پیش آمد تا بتوانم مثمر ثمر واقع شوم و دین خود را به دانشگاه ادا نمایم.
سرپرست جدید معاون آموزشی ضمن تشکر ازحسن نظر ریاست دانشگاه بیان کرد: امیدوارم بتوانم با احترام به ارزشها
گام های مهمی را در بخش آموزش بردارم.
در این برنامه ، حاج آقا عیسوی رییس  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  گفت: علم منشا قدرت است و اگر جامعه اسلامی می خواهد ترقی نماید باید متمدن شود .
رییس  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تصریح کرد: برای اینکه در عصر کنونی حضور قوی داشته باشیم، باید تولید علم موثر و کارآمد را در همه بخشها پیگیری نماییم و در این راستا نگاه جامع محور داشته باشیم.
ایشان ضمن ابراز خرسندی از عملیاتی شدن ایجاد دانشگاه نسل سوم اظهار کرد: امیدوارم دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مرحله پیشرو باشد.
دکتر عیسوی از دکتر عربشاهی به عنوان یک فرد بانشاط یاد کرد و برای دکتر کوهپایه زاده آروزی توفیق نمود و افزود: از انجا که خدمت به مردم جزء بالاترین عبادات محسوب می شود، لذا انتظار می رود درب معاونت آموزشی به روی دانشجویان و اعضای هیئت علمی باز باشد و همکاران این بخش بتوانند در حل مشکلات آنها موثر باشند.
در پایان از زحمات دکتر سلطانی تقدیر صورت گرفت و حکم انتصاب دکتر کوهپایه زاده به عنوان سرپرست جدید معاون آموزشی دانشگاه تقدیم ایشان گردید.
گفتنی است در این مراسم حکم ابلاغ دکتر سلطانی به عنوان مشاور عالی ریاست دانشگاه در امور آموزشی تقدیم  وی شد.

دفعات مشاهده: 895 بار   |   دفعات چاپ: 83 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر