انتصاب دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی به عنوان مشاور عالی رییس دانشگاه در امور آموزشی و رئیس گروه مشاوران دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی را به عنوان مشاور عالی رییس دانشگاه  در امور آموزشی و رئیس گروه مشاوران دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی
عضو محترم هیأت علمی

با سلام و احترام
         نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور عالی اینجانب در امور آموزشی و رئیس گروه مشاوران دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می شوید. امید است در راستای تحقق اهداف متعالی دانشگاه، با همکاری معاونین، مدیران ارشد و مشاوران، جهت تدوین و عرضه پیشنهادات تخصصی و کارشناسانه و ارائه راه‌کارهای بهینه و کارآمد تلاش فرمائید. توفیق روزافزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر