اطلاعیه فراخوان جشنواره آموزشی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
اطلاعیه فراخوان جشنواره آموزشی شهید مطهری

جشنواره آموزشی شهید مطهری مطابق سالهای گذشته همزمان با نوزدهمین همایش کشوری آموزش پزشکی در تارخ 12 لغایت 14 اردیبهشت 1397 برگزار می گردد.  به پیوست فرم ارسال فرایند و همچنین شیوه نامه داوری فرایند در دو بخش دانشگاهی و کشوری در حیطه های شش گانه ذیل ارائه می گردد:
  • تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی
  • یاددهی و یادگیری
  • ارزشیابی آموزشی
  • مدیریت و رهبری آموزشی
  • یادگیری الکترونیکی
  • طراحی و تولید محصولات آموزشی
(تعریف کاربردی حیطه های شش گانه و معیارهای قضاوت در خصوص حیطه طراحی و تولید محصولات آموزشی متعاقبا اعلام می گردد).
 کلیه اعضای محترم هیئت علمی می­توانند فرایند های خود را در قالب فرمت Word در صفحات بدون حاشیه و قابل Edit به همراه مستندات حاوی کلیه اطلاعات ضروری که امکان تکرارپذیری در شرایط مشابه را فراهم آورده و ارزیابی آن را تسهیل نماید، (فقط به صورت فایل الکترونیکی) به دبیرخانه دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری واقع در معاونت آموزشی – مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی –واحد ارزشیابی و یا به آدرس ایمیل iranmotahari@yahoo.com تا تاریخ 15/9/96 جهت بررسی و اجرای فرایند های داوری ارسال نمایند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر