اطلاعیه مربوط به متقاضیان مهمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

اطلاعیه مربوط به متقاضیان مهمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
 در نیمسال دوم  سال تحصیلی ۹۷-۹۶

با سلام و آرزوی موفقیت
متقاضیان گرامی،  با توجه به راه اندازی " سامانه مهمان دانشگاههای علوم پزشکی وزارت متبوع"  فرایند ثبت نام  پذیرش مهمانی   درنیمسال دوم ۹۷-۹۶   بشرح ذیل می باشد:

- کلیه دانشجویان   که در نیمسال  دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶  متقاضی مهمانی می باشند می بایستی از تاریخ ۲۰/۸/۹۶ لغایت ۱۰/۹/۹۶    به آدرس   زیر مراجعه و ثبت نام نمایند.

-سامانه ثبت درخواست مهمانی  http://Guest.behdasht.gov.ir

ضمنا شرایط این دانشگاه بشرح ذیل می باشد لطفا" قبل از هرگونه اقدامی به نکات ذیل توجه نمایید:

۱- این دانشگاه درنیمسال دوم ۹۷-۹۶ پذیرش دانشجوی انتقالی ندارد .
۲- براساس مصوبه وزارت متبوع و هیئت امنای دانشگاه از دانشجویان میهمان متناسب با مقطع و نوع درس شهریه  اخذ می گردد. (میزان شهریه همان شهریه دانشجویان مازاد و یا پردیس خودگردان خواهد بود)
۳- این دانشگاه هیچگونه تعهدی نسبت به تامین خوابگاه برای دانشجویان مهمان ندارد.
 ۴- ثبت نام در سامانه هیچگونه حقی را برای متقاضی ایجاد نمی کند و  تصمیم نهایی در رابطه با  پذیرش یا عدم پذیرش دانشجو بعهده کمیسیون مهمانی دانشگاه خواهد بود.
۵- مسئولیت صحت اطلاعات و مستندات ارائه شده جهت طرح در کمیسیون مهمانی به عهده متقاضی می باشد .
۶-این دانشگاه فاقد دوره شبانه می باشد.
۷-تقاضای انتقال توام با تغییر رشته پذیرفته نمی گردد.
۸- صرفاً درخواست داوطلبانی بررسی خواهد شد که دربازه های زمانی  اعلام شده  درمورد  اسکن کلیه اطلاعات وتکمیل  مدارک مورد نیاز دانشگاه مبدا و مقصد اقدام نموده ودرنهایت نظریه کارشناس  دانشگاه مقصد مبنی بر" تکمیل مدارک " را دریافت نمایند.
۹- اصل مدارک و مستندات به همراه موافقت دانشگاه مبدا می بایست تا زمان اعلام نتایج کمیسیون نزد متقاضی بماند و از ارسال اصل مدارک به این دانشگاه خودداری نمایند.
۱۰- درخواستهایی که کامل نباشد جهت رفع نواقص به دانشجو عودت می گردد، در صورت عدم تکمیل مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. پس از پایان زمان ثبت نام هیچگونه درخواستی پذیرفته نمی گردد.
۱۱-هیچ درخواستی خارج از سامانه مهمانی بررسی نخواهد شد.

شرایط پذیرش دانشجوی مهمان :
۱- بر  مبنای آیین نامه های آموزشی ، ضروریست دانشجو در مقطع "کارشناسی " حداقل یک نیمسال و در مقطع "دکتری عمومی" حداقل دو نیمسال تحصیلی را در دانشگاه مبدا گذرانده باشد.
۲- بر مبنای آئین نامه آموزشی، دانشجویان مهمان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی PH.Dمجاز به اخذ بیش از ۵۰%  واحدهای درسی دوره در مرحله آموزشی نمی باشند.
۳- میانگین کل نمرات دانشجو در دانشگاه مبدا درکلیه  مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد ،دکتری عمومی پزشکی و دکتری تخصصی PH.Dحداقل ۱۷ باشد. این مورد شرط ضروری ارزیابی های بعدی می باشد
۴- بررسی تقاضای ادامه مهمانی بیش از ۲ ترم در این دانشگاه مشروط به موافقت دانشگاه مبدا و داشتن میانگین ۱۷ و نداشتن مشکل انضباطی و ارائه برگ  تسویه حساب از دوره قبلی مهمانی و ارائه درخواست مجدد ، برای سال بعد امکانپذیر می باشد.
۵- در شرایط زیر پذیرش دانشجویان متقاضی مهمانی بشرط موافقت دانشگاه مبداء دراولویت قرار می گیرد:
الف: دانشجویان کلیه رشته ها با داشتن معدل کل ۱۸ به بالا
ب: حائزین رتبه اول تا دهم کشوری در آزمونهای جامع علوم پایه و پیش کارورزی
ج: دارندگان مدال المپیادهای کشوری
د: رتبه اول المپیادهای علمی دانشجویی کشور

مدارک مورد لزوم جهت متقاضیان مهمانی :
  • اسکن کارنامه تحصیلی  یا گواهی معدل دروس گذرانده از دانشگاه مبدا  تا پایان نیمسال دوم ۹۶-۹۵ (کارنامه آزمون سراسری جهت پذیرفته شدگان سال ۹۶)
  • اسکن مدارک و مستندات مربوط به دلایل دانشجو برای درخواست میهمانی (بیماری،ازدواج، کفالت و.....)
  • اسکن صفحه اول شناسنامه متقاضی
  • اسکن کارت ملی متقاضی
  • اسکن کارت ایثارگری (در مورد دانشجویان شاهد و ایثارگر)

تذکرات مهم :
در پایان به کلیه دانشجویان متقاضی توصیه می شود فقط در صورت احراز شرایط فوق الذکر  نسبت به ثبت نام در سایت اقدام نمایند.
 کلیه متقاضیان می توانند نتایج تصمیمات کمیسیون دانشگاه را دراواسط بهمن  ماه ۹۶  درسامانه  رویت نمایند. ضمنا" شایسته است از مراجعه حضوری به دانشگاه جدا" خودداری نمایند.

جدول زمانبندی رسیدگی به درخواستهای مهمانی درنیمسال دوم  ۹۷-۹۶ بشرح ذیل می باشد:

مهلت ثبت نام دانشجویان در سامانه دانشگاه مبدا وبارگذاری مدارک لازم   ۲۰/۸/۹۶   لغایت ۱۰/۹/۹۶
بررسی مدارک واعلام نقص توسط دانشگاه مبدا وویرایش توسط دانشجو   ۱۱/۹/۹۶ لغایت ۲۵/۹/۹۶
اتمام فرصت ویرایش دانشجویان ورسیدگی واعلام نتیجه توسط دانشگاه مبدا ۲۶/۹/۹۶ لغایت ۱۰/۱۰/۹۶
بررسی مدارک واعلام نقص توسط دانشگاه مقصد وویرایش توسط دانشجو  ۱۱/۱۰/۹۶ لغایت ۲۳/۱۰/۹۶
اتمام فرصت ویرایش دانشجویان ورسیدگی واعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد
۲۴/۱۰/۹۶ لغایت ۸/۱۱/۹۶

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 591 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر