انتصاب دکتر سید محسن رحیمی به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۷ |
دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی معاون آموزشی دانشگاه طی حکمی دکتر سید محسن رحیمی را به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه منصوب نمود.

متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سیدمحسن رحیمی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه

با سلام و احترام؛
مدیریت امور آموزشی دانشگاه از مبادی کلیدی برای روان سازی کمی و کیفی آموزش و حسن اجرای امور مرتبط با آن است. دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره از حسن شهرت در امور آموزشی و کارشناسی ضوابط و قوانین آموزشی برخوردار بوده است. به منظور تداوم در حسن اجرای امور و حفظ کیفیت آموزشی وجود نیروهای علمی مجرب و توانمند ضروری است.
بدینوسیله باتوجه به پیشنهاد  مشاور اینجانب جنابعالی بعنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می گردید تا برابر شرح وظایف مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی وزارت متبوع انجام وظیفه نمائید.
اطمینان دارم دانشگاه از مدیریت و تجربیات جنابعالی به نحو احسن استفاده خواهد نمود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر