قابل توجه دانش آموختگان داخل کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۲ |

احتراماً، به استحضارمی رساند در راستای تکریم ارباب رجوع، کاهش مراجعین به ستاد وزارت بهداشت و سهولت پیگیری فرم فراغت از تحصیل توسط دانش آموختگان داخل کشور، ایشان می توانند با مراجعه به آدرس ذیل در مرورگر: googlechrome
پس از وارد نمودن کد ملی، از مراحل صدور و تایید فرم فراغت خود با دریافت پیام های ذیل مطلع شوند:

-فرم فراغت از تحصیل شما تاکنون توسط دانشگاه محل تحصیل ارسال نشده است" لطفا از طریق دانشگاه پیگیری شود"
-در حال انتظار تایید معاون آموزشی دانشگاه "لطفا از طریق دانشگاه پیگیری شود"
-در حال انتظار تایید کارشناس اداره دانش آموختگان وزارت بهداشت،"لطفا ظرف ۷۲ ساعت آینده مجددا" کد ملی چک شود"
-فرم فرافت از تحصیل شما تایید شده و اطلاعات شما در صورت ارتباط به اداره طرح / سازمان نظام پزشکی ارسال شده است.

لازم به ذکر است حد اکثر زمان فرایند (از زمان ارسال فرم توسط دانشگاه محل تحصیل دانش آموختگان تا زمان تایید نهایی توسط این مرکز و ارسال به دفتر طرح نیروی انسانی ۷۲ ساعت کاری می باشد..

ضمنا پیگیری فرم های فراغت از تحصیل صرفا از طریق کارشناسان ثبت فرم فراغت از تحصیل در دانشگاه ها  صورت خواهد گرفت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 368 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر