قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی ۹۷-۹۶

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۵ |

به اطلاع پذیرفته شدگان گرامی میرساند: سامانه ثبت نام الکترونیکی از ساعت ۱۵:۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۵/۷/۹۶ لغایت ۱۷/۷/۹۶ فعال میباشد. کلیه پذیرفته شدگان میتوانند در بازه زمانی مذکور به سامانه یادشده مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند.کلیه اطلاعات مربوط به مدارک مورد لزوم از طریق سایت معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس edu.iums.ac.ir اعلام گردیده است.ضمن خودداری از مراجعه حضوری و تماس تلفنی مراتب را از طریق سایت پیگیری فرمائید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 4703 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر